Bildredigering

9 augusti, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår ägnade jag några minuter åt att redigera bilder. Älskar att fota och förut har jag redigerat en del på datorn. När jag tar med mobilen har jag inte tänkt på att det går att redigera även de bilderna. Hade jag tänkt på det förut hade nog många av de bilder jag publicerat varit lite finare. Dock blev upplösningen kass på Blogger, vet inte varför för det blev den inte förra året. Nu på WordPress är det mycket bättre. Något i backuppen och exporten av alla inlägg från Blogger blev dock fel, så juli månads inlägg kom in utan bilder. Satt i söndags och la dit de flesta, men fick problem i något inlägg. De kommer komma, men det kan ta någon vecka till.

Så här blev resultatet av redigeringen igår. Originalbilden överst och den redigerade under:


Lite skillnad tycker jag nig att det blev. Bilden var ju rätt dålig med mycket oskärpa, så bättre kan den nog knappt bli. Den är redigerad i Snappseed. 

Så redigerade jag en bild direkt i Instagram innan jag la ut den. Blev också rätt bra med oskärpa på allt utom själva mandlarna. 


Originalet överst och redigerade bilden underst. Så kul att bara leka med bilderna och se vad som händer. Ibland blir det bra, ibland mindre bra…