Sista träningen gjord

8 augusti, 2016 Av Av helenasahlqvist


Som planerat blev det två träningspass igår. På förmiddagen körde jag en variant av min Bodalen-Vismen-Gryten runda. Hade trott att den skulle bli lite längre, men den slutade på en kilometer längre än vanligt, 38 km. 

Fixade lunch och drog på runda nummer två. Dags för lite nya vägar. Tog grusvägen mot Degerfors, åkte till Råbäck och vidare mot Ölsdalen. Från Ölsdalen valde jag Örgivsvägen till Valåsen och avlutade med asfalt till Labbsand där familjen väntade. Hade bra tempo hela vägen, men var inte alltför trött när jag var klar. Landade på 82 genomförda km igår vilket är perfekt inför lördagens tävling. 

Nu behöver jag bara förbereda mig genom att äta ordentligt veckan som kommer och försöka hålla mig fri från förkylning. Får isolera mig på jobbet kanske.