Sverige

28 juli, 2016 Av Av helenasahlqvist

Tanken från första början var att jag skulle blogga lite varje dag under resan. Internet har dock varit sjukt dåligt, så det har inte gått som planerat. Både i Kroatien och Italien hade jag i princip ingen mottagning på campingarna. 

I Tyskland var internet över lag dåligt. I Österrike hade jag 4 G hela tiden. Det hade jag inte förväntat mig. Sen i Danmark var internet på campingen borta igen. 
Ska sätta mig när jag kommer hem och blogga från datorn. Då blir bilderna så mycket bättre också. Jag får inte till upplösningen när jag bloggar från appen. Det blir sjukt dåligt, men jag har inte brytt mig om det så mycket. 
Nu är vi i alla fall i Älmhult. Kom hit igår kväll efter ett par nätter i Danmark. Första stoppet i Älmhult blev Willys. Där handlade vi på oss massor av svensk mat. Det bjöds på falukorv i husvagnen igår. Det uppskattades av alla tror jag.
Idag drar vi hem. Ska bli skönt att komma hem. Vi brukar aldrig vara borta så här länge annars. Tror de flesta av oss tycker att det ska bli skönt.