Kväll i Sundstorp

10 juli, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår blev det lite handling på förmiddagen. Var runt halva stan och fixade lite inför avfärd. Micke tvättade dessutom husvagnen och jag städade lite inne och packade mina kläder. 

Så på ett tv-program för en tid sen om en kille som levde i resväska. Han åkte jorden runt, gratis, och hade inget fast boende. Han fick plats med alla sina saker i en resväska. Plats fick han för han rullade sina kläder. Då blev de tydligen inte så skrynkliga heller. Jag var i alla fall tvungen att testa och jag tyckte nog kläderna tog mindre plats. Dessutom blir de enkla att stapla i skåpet när de har samma form allihopa, byxor som tröjor.
I går kväll blev det spontantripp till Mickes syrras stuga i Sundstorp. Jag cyklade dit och resten av familjen tog bilen. Barnen badade lite, men så snart de hoppat i vattnet öppnade sig himlen. Då var klockan vid sex och det klarnade inte upp förrän vid nio. Då hade vi ätit och gick ut på soldäcket och njöt i solnedgången. 
Idag ska det sista packas och jag ska åka och handla lite mat. Emil ska leka med en kompis. Bäst att passa på eftersom de inte ses på ett tag nu. Sen får vi se om vi hinner med en tur till småkusinerna i eftermiddag. De kommer från en veckas semester idag. 
Ha en fin söndag!