Morgontrött

8 juli, 2016 Av Av helenasahlqvist

Idag var jag trött på morgonen. Sitter och läser bloggar och dricker mitt morgonkaffe. Har varit pigg hela veckan, men känt att jag inte sovit så bra. Det är nog därför jag är lite trött nu, för jag har sovit som en stock. 

Kanske slappnade av igår. Jag handlade, städade husvagnen, fixade mat och sen blev det träning. Tog bara turen runt Västersjön, men snabbt gick det. Två träningspass kvar innan vi drar.
Idag är sista jobbdagen och klockan tre i eftermiddag går jag på semester. Så himla skönt ska det bli. Ska äta lunch med jobbet idag på Hugos. Får se hur många vi blir, men i alla fall två. Några har redan gått på semester, men av oss som är kvar hoppas jag det blir några fler. 
Idag ska jag börja packa vagnen. Är nog snabbt gjort. Handlade sex paket kaffe igår, så jag hoppas vi klarar oss med det. Har köpt kaffe utomlands förut, men det är svart att hitta något gott. Vi har ju utrymme, så det kan vi faktiskt ta med härifrån. Ska se över cykeln också. Har inte använt den sedan förra sommaren, så den kan behöva smörjas upp lite. 
Ha en bra fredag!