Förbereda

7 juli, 2016 Av Av helenasahlqvist

Just nu ligger jag lite efter i planeringen tycker jag. Husvagnen är ostädad och stökig efte helgens AC-montering. Jag har inte planerat någon mat vi ska packa med och här hemma är det också väldigt stökigt. 

Har försökt fundera på vad vi ska packa, men det går trögt. Det ordnar sig säkert, men vi ska ju så långt den här gången. Det är ju inga u-länder vi ska till, så glömmer man något gör det ju inte så himla mycket, men ändå. 
Ikväll ska jag handla lite efter jobbet. Handlar mer någon annan dag eller så kanske vi rentav handlar på vägen. Senaste gångerna vi varit i Danmark har vi bunkrat upp i Löddeköpinge. Där finns de flesta affärer man kan tänka sig och en riktigt stor ICA. Sen måste vi städa ur husvagnen också. Piska lite dynor och mattan. Torka väggar och skåp. Just nu är den inte så himla ren.
Plockade ur massa grejer igår som man inte behöver. Sånt som bara blivit liggandes. Då spar vi något kilo på lastvikten. 
Sen är det bara att börja packa kläder. Tvätta det sista och försöka få torrt. Är inte så mycket jobb egentligen. Inte när man tänker efter lite. Ska i alla fall bli skönt att jobba de sista timmarna imorgon och sen koppla bort totalt när man stänger dörren efter sig. 
Ha en fin torsdag!