Seedning

6 juli, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår fick jag svar på att jag lyckats seeda in mig i ett tidigare startled på Vasan. Nu har jag hamnat i startgrupp 20. Det är jag mer än nöjd med. Istället för att starta mitt i lunchen kommer jag starta klockan 9:45. Det blir grymt bra. 

Mina föräldrar kom och hämtade barnen igår så de skulle få sova över. Jag passade på att dra med Micke ut på en cykeltur. Monterade mina pedaler till cykelskorna också. 
Det blev en ganska lång tur mor Lunedet, med riktigt fina backar både uppför och nerför. När vi kom hem hade vi cyklat nästan 3,5 mil. Riktigt bra jobbat. Kroppen kändes bra och jag orkade utan problem. 
Idag ska jag cykla till jobbet, sen ska Micke ta med min cykel och lämna den på service när han slutar. Skulle ingå tre månaders fri service, men det var ingen som sa det när jag hämtade cykeln. Det gick visst att ordna nu ändå vilket är bra. 
Imorgon ska vi börja förbereda för avfärd. Svårt att packa, men vi ska ju inte ut i vildmarken, så glömmer vi något är det inte hela världen. Förutom linser och glasögon då. Det kan bli trixigt att få tag på, men säkert ingen omöjlighet.
Ha en fin onsdag!