Varför Medelhavet?

5 juli, 2016 Av Av helenasahlqvist

Så kan man ju fundera på varför vi ska åka 200 mil med bil och husvagn enkel resa till Medelhavet på semestern. Jag visar i bilder nedan. Pratade annars om att åka till Blekinge och Skåne, samt eventuellt Legoland i Danmark. 

Jag tror bilderna talar för sig. Förra sommaren var en besvikelse för både oss och barnen. Vi fick en stekhet dag med temperaturer på runt 27 grader. Det var den dagen vi åkte mellan Danmark och Hamburg. Att slänga sig i Elbe när vi kom fram var en befrielse. 
Vi har pratat om att ta husvagnen till Italien i flera år. Väntat på att barnen ska bli lite större och åka bilresan ända dit. Det kommer bli några timmar i bilen, så det gäller att ladda tålamod. Om de sen tröttnar utanför Berlin är det inte värre än vi styr åt ett annat håll. Vi har inte bokat, kommer inte att boka och kan göra som vi vill. 
Sen ska vi inte stressa på vägen heller. Förr oss är resan målet och inte bara Kroatien eller Italien. Det finns massor att se längs vägen. Ska försöka att lämna Autobahn ibland och åka mindre vägar. Det gjorde vi från Hamburg förra året. Det är så himla fint, särskilt i norra Tyskaland och dess bokskogar. Så kanske det ser ut i hela Tyskland. Jag har ju ingen aning. Så slipper man kanske lite köer också. Kan bli långa sega köer på Autobahn för de bygger om massor hela tiden. 
Nej, dags att fixa lite innan jag drar mot jobbet.