En vecka kvar!

4 juli, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu ska vi börja på sista veckan innan det blir semester. Bara fem arbetsdagar, sen är det ledigt i fyra veckor. Känns otroligt bra. 

Det som även känns väldigt bra är att vi för en vecka sedan kom fram till vad vi ska göra på semestern. Visst kan saker ändras, det har de gjort förr när vi kommit på annat i sista sekund. 
Nästa tisdag morgon har vi i alla fall en plats bokad för bil, husvagn och oss på färjan mellan Trelleborg och Sassnitz. Sen tar vi A9 genom Tyskland för att till helgen landa vid Adriatiska havet i Kroatien. Vi har en plan, men planer är ju till för att ändras och modifiera, så vi får se vart vi hamnar till slut. 
Håller helt enkelt koll på vädret och styr dit det blir bäst. Just nu lockar Kroatien och Italien med temperaturer mellan 26 och 30 grader. 

Gårdagen ägnades åt att installera en AC i husvagnen. Vi har pratat om det i så många år, men har aldrig kommit så långt som att beställa en. När suget mot Medelhavet tilltog förra veckan slog vi till. 
Installationen gick fint, så nu kan värmen komma. 
Fixade även några lådor till badrummet. Saker man ställt i badrumsskåpet rasar alltid ut och ramlar. Har funderat på att lösa det länge, men inte vetat hur jag ska lösa det. Började sy små lådor, men gav upp då jag inte orkade tänka. (Fortfarande sliten efter cyklingen). Hittade tidskriftssamlare som hade rätt mått så jag slaktade tre såna. Blev faktiskt riktigt bra.