Juli!

1 juli, 2016 Av Av helenasahlqvist

Redan fredag och redan juli! Vart tog den veckan vägen kan jag undra? Till och med på jobbet har tiden gått snabbt. Det är rätt skönt i och för sig, men ändå. 

Idag har jag massor av fix att hinna med på lunchen. Ska skaffa ett vattentätt fodral till lelefonen, köpa energi barer och lite inför cykeltävlingen imorgon. Det hinner jag kanske ikväll annars. Emil ska vara på kalas vid 17 tiden, så det kan jag göra i samband med det. 
Tiden för loppet har jag kommit på att det är lite dumt. Starten är klockan 13, men så är det transportsträcka från tävlingsarenan till starten på flera minuter. Så då behöver man cykla till starten senast 12:15 har de skrivit. När ska man äta lunch då? Att äta precis innan man drar iväg låter ju inte som en optimal idé. Då får nog magen toksnörp. Typ. 
Så får vi se hur lång tid tävlingen tar. Barnen stannar hemma hos farmor och farfar. Ska ju bli dåligt väder imorgon, så jag förstår dem. Micke följer med, men undra vad han ska göra så länge i Karlstad. Får dra med husvagnen, så kan han kolla F1 kval under tiden. 😉 och kanske meka med lite annat. 
Nej, dags att tuta iväg till jobbet!