Två timmar BF

30 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist

När man helt plötsligt blir barnledig i två timmar, vad gör man då?
Igår var Lina hos småkusinerna för att sova över och Emil lekte med en kompis istället för att vara på fritids. Jag fick helt plötsligt två timmar tillgodo mellan jobb och hämtning av Emil. 
Jag tog väl tillvara på tiden. Drog hem, på med cykelkläder och iväg. Enda planen jag hade var stigkörning. Åkte till Gottebol och drog längst in i byn. Tog en stig mot Björktjärn och hamnade i Lämås. Har funderat på om man kommer fram där och det gör man. Fick gå på ett par ställen, men annars var underlaget fint i skogen. Vek av mot Paddtjärn och åkte förbi hemma. Mötte en cyklist på vår väg som inte hälsade. Annars hälsar alla MTB åkare man möter. Det är så trevligt och uppiggande. 
Åkte mot Ängändan och över mot Kråklund, genom skogen och landade utanför Emils kompis Adam. Det blev en runda på nästan två mil och nu är jag redo för loppet på lördag. Känner mig trygg på grusväg och trygg på stigarna. Är bara det att cykla bland massor av andra som cyklar som kan ställa till problem. 
Ha en fin torsdag!