Grattis!

29 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu fyller våra vänner, katterna, två år. Sally fyllde i måndags och Sotis fyller idag. De är från olika hem och det är lite kul att de är så jämngamla. Igår grattade barnen katterna med tonfisktårta. De fick dessutom gäster på kalaset när två skator kom och åt när de lämnat. 
Klippte lite gräs när jag kom hem och pysslade lite. Sen fick jag med barnen så jag kunde springa på kvällen. De cyklade och plockade smultron. Det blev ingen vidare tid för mig, men jag fick röra på mig. Kände mig dock väldigt trött i kroppen. Kanske fortfarande är sliten sen helgen. Förstår inte hur jag ska ta mig igenom lördagens lopp på 6 mil i Karlstad. Kommer komma toksist. 
Har fått startgrupp för Cykelvasan och jag hamnade i grupp 51. Det betyder att jag kommer starta klockan 12:20. Vill så gärna seeda upp mig lite, men vi får se hur det går. Har ju tappat ett par veckors träning i och med operationen. 
Helt otroligt vad man blir återställd snabbt. Nu är jag inte rädd att det ska bli komplikationer sedan den. Allt käns läkt och helt. 
Ha en fin onsdag!