Rådastrands camping

27 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist

Vi har haft fruktansvärt tur med vädret i helgen. Regnet kom när vi åkte hem mellan Hagfors och Filipstad. Det är helt otroligt. Väl hemma var det uppehåll och så kom det regnskurar. 
Beslutade mig för att cykla vid fem och när jag precis åkt iväg kom en störtskur. Jag blev genomblöt, men regnet var faktiskt varmt så det gjorde inte så mycket. 
Åkte en slinga på lite drygt 15 km. Mycket upp och ner så det gav bra träning. Gick ut jättehårt och fick stumma ben i uppförsbackarna på slutet. Helgens träning känns också. Speciellt intervallerna vi körde uppför stranden i Råda. 
Delar med mig av lite bilder på campingen. En camping helt i vår smak. Vet inte varför, men den hör typen av campingar med mycket tallar är något vi gillar. Vi gillar inte campingar utan träd och där alla står i raka rader. Bor på såna ändå, för de här ”tallkotte” campingarna är svåra att hitta. 
Något vi saknat i Råda genom åren är en lite bättre lekplats för barnen. Nu är de relativt stora, så nu går det bra ändå, men när de var mindre ville de ha lite mer att göra i lekparken. 
Nu är det jobb som gäller och sen är det cykeltävling på lördag. Ska bli sjukt spännande.