Klarälven

25 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist

Midsommar igår som startade med cykeltur för mig och Micke. Jag hade draghjälp nästan hela vägen. Är svårt att åka flera då det blir helt fel tempo om man inte ligger framme och drar själv. Är väl en vanesak kan jag tänka. Man spar ju i alla fall på krafter om man ligger bakom. En slinga på två mil avverkade vi. 
Landade vid husvagnen en stund och bytte sedan om för barfotalöpning. Drog med mig Mallan för intervaller på badstranden. Badstranden här i Råda liknar ingen annan. Den är brant och i sand. Åtta intervaller blev det uppför, sen var dagens träning gjord. 
Firandet gick annars traditionsenligt med lunch ute, tipspromenad, fika, midsommarstångsresning till Gånglåt från Äppelbo, dans och bara slapp. 
Barnen och Micke badade vilket var jätteskönt tyckte de. Lina och Amanda drog dessutom ner till stranden för kvällsbad vid niotiden. 
Idag ska det bli riktigt varmt. Jag ska ut på träningsrunda, barnen ska säkert bada och så funderar vi på en tur till närliggande Kärnåsen. Vi får se hur det blir med det för det är nog hett där om det blir runt 25 grader och sol.