Jag mot knotten

21 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det är så grymt mycket knott ute just nu. Vet inte vart alla kommer ifrån. Vi har inga bra vattendrag där de kan fortplanta sig. 
Har sett massor med bilder på nätet på knottfällor. Så vi tänkte testa om det fungerar. Det gjorde det väl, men det var svårt att få briketterna att brinna ordentligt. De ska ligga som en orm i grillen och pyra från ena änden till den andra. Det gjorde inte våra, de brann en stund i ena änden och pyrde, men den spred sig inte till resten av ormen. 
Bara att testa igen. Knott kom det som dog i alla fall och nu har jag fyrat på för ett nytt test. På bilden ovan är det nog minst tusen knott som inte kommer bita oss i alla fall. Dock är det miljoner kvar där ute. Måste varit gynnsamt för dem på något vis för vi brukar inte ha så mycket. Har för mig att det brukar vara några dagar och sen försvinner de. 
Återkommer med hur försök nummer två går.