Digerberget och Noraglass

20 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist
Igår drog vi till Nora på eftermiddagen. Vi ville provcykla MTB banorna där. 
Började med en grön bana vid Digerberget. Gick jättebra första kilometern, sen kom man in i skogen bland lite rötter och stenar. Där tog det roliga slut. Lina gillade inte underlaget. Väldigt mycket stig för att vara grönt kan jag nog tycka. Däremot väldigt mycket lättare än Skövde. Undra vad det var för färg på de banorna jag åkte där? 
Slängde upp cyklarna på taket och struntade i mer cykling. Drog istället in till Nora och åt glass. 
Direkt när vi kom hem drog jag ut på ett träningspass. Cyklade till Dalåsen och tillbaka, det blev nästan två mil. Höll bra fart hela tiden och landade på i snitt runt 22 km/h. Så himla nöjd med det efter förra veckans strapatser. Nu är det bara att öka den här veckan. Ska bli så kul att komma till Råda och köra på Klarälvsbanan och grusvägarna kring Råda och Ekshärad.