Grillkväll och pantrar

18 juni, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår var det dags för grillkväll i Lindbergs trädgård. Det är så härligt att komma bort och äta och umgås en stund. Vi hade grym tur med vädret också. Det var mörka moln runtomkring, men inte många regndroppar hittade ner till oss. Tack för att vi fick komma!
Kvällen avslutades på bästa sätt med att jag för första gången fick se en livs levande Pantersnigel. Gud så fin den var. Ingen sensation kanske, men jag har läst så mycket om dem och hur de håller andra sniglar borta ur trädgården. Malin undrade om jag skulle ta med några hem, för de har massor, men vi får se. Kan hända att jag hämtar ett par någon dag. 
När jag kom från jobbet igår så gav hela familjen sig av på en MTB tur. Var kul att cykla alla och min mage kändes helt ok. Jag cyklade lite längre än de andra och landade på lite knappa milen. En lagom start efter en veckas sjukskrivning. Om två veckor är det lopp i Karlstad, så nu gäller det att öka på i lagom takt. Vill känna att jag gjort så mycket jag bara kunnat, med tanke på den oplanerade operationen och allt. 
Min cykling till Råda på onsdag är däremot inställd. Det blir för långt, för tätt inpå. Lite synd för det hade varit kul. Det kommer fler tillfällen får jag hoppas. 
Ha en fin lördag!