Blommor

12 maj, 2016 Av Av helenasahlqvist

Får bli några blommiga bilder idag. De första två tog jag förra veckan när jag var på universitetet. Träden var så himla fina. Kontrasterna mellan det rosa, den gröna gräsmattan och blå himlen var magisk. 
Träden på jobbets innergård är inte heller helt ofina. De blommar som mest just nu. Igår satt vi ute och åt lunch. Bäst att passa på för om en vecka byte vi våning och får inte längre access ut. Så himla tråkigt. 
Igår var vi och orienterade på Båsberget. Det roliga med orienteringen är att man får se helt nya platser. Skulle nog aldrig satt min fot där om det inte var för orienteringen. Visade sig att det fanns tre markerade slingor där på berget. Vem som ordnat det vet jag inte, för jag hittar dem inte på nätet någonstans. 
Blev en lugn runda med Lina. Så efter middagen drog jag ut och sprang en halvtimme i skogen. Bäst att passa på när vädret är på topp.