Sista morgonen

8 maj, 2016 Av Av helenasahlqvist

Sista morgonen på campingen och jag tror inte att någon vill packa ihop och åka hem. Vi har haft fantastiska dagar här med strålande sol. Träden blir grönare för varje timma som går. 
I fredags åkte jag 8 km spåret. Det var än jobbigare än lila milen. Bara stig i princip, men riktigt roligt. Igår åkte jag resterande spår, 5,3 km på förmiddagen och 6,3 km på eftermiddagen. Så nu har jag kört igenom hela spårsystemet här på Billingen. Ska avsluta helgen med en tur till på lila milen. Med tanke på att de övriga var på stig med massor av rötter kommer nog dagens pass kännas som motorväg.
Märker att man utvecklas i alla fall. Vågar mer i branta partier både uppför och nerför. Litar mer på cykeln och greppet. Känner av muskler jag inte trodde jag skulle använda vid cykling. 
Nu ska jag hem och cykla mer i skogen. Fixa till stigar att åka hemma bakom huset. Det finns potential i vår skog, helt klart. Nu vet jag ju vilka branter det kan vara både upp och ner.