Lång dag

5 maj, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det käns som att det blev en lång dag idag. 
Lina, Malin och jag rivstartade dagen med en löprunda på ca 2,5 km. 
Efter lunch drog jag iväg på MTB och de övriga gick till lekparken. En mil lät för kort att cykla, men jag kom snabbt på andra tankar. Lila milen på Billingen var grym! Backe upp och backe ner. Till det hade jag också för mycket kläder. Korta byxor och kortärmad topp hade räckt.
Kul att cykla stig ändå och känna på det. Behöver klart mer övning. 
Tillbaka vid stadion tog jag ett varv i teknikbanan på 1 km. Senare på eftermiddagen följde jag med Emil på samma bana också, teknikbanan alltså. 
Nu har vi avslutat kvällen med en promenad runt 2,5 km spåret. Stannade och hoppade hopprep på ett ställe. Sånt där långt man hoppade i skolan. Vilken nostalgi. Tackterna satt i än. Hoppade till och med in bakom Anders när han hoppade och det gick kanon. 
Nu blir det läsning, sen i säng.