Härlig tur

2 maj, 2016 Av Av helenasahlqvist

 

 

 

 

 

 

 

 

Regn på förmiddagen, men på eftermiddagen sprack det upp och var dags för träning. Åkte till Labbsand vid två och drog iväg söderut på cykel. Motvind hela vägen ner mot Ölsdalen och Rönningshyttan. Fick trampa även nerför vilket inte är så kul. Kom fram till Bergslagsleden och vek in mot Karsbo och tog leden mot Tryggeboda. Fick gå ganska långt på leden. Går att cykla om man blir mer van.
I Tryggeboda vek jag av norrut mot Gryt. Nu gick det lätt att trampa uppför med vinden i ryggen. I Gryt svängde jag in mot Nyängen och precis innan Ryssabron tog jag stigen över mot Örgivsområdet. Även den var svår att cykla vissa bitar, men det får jag tänka på. Sen grusväg hela vägen tillbaka mot Labbsand. En tur på dryga 32 km som tog nästan två timmar. En bra genomkörare.
Nu längtar jag till torsdag då vi ska vara i Skövde. Får bli lite träningsläger för min del. Cykling och löpning. Först jobb i ett par dagar och så en tenta på onsdag eftermiddag. Full rulle alltså!