Menyn håller än…

28 april, 2016 Av Av helenasahlqvist

Jag har inte tänkt på mat på över två veckor nu. Hur skönt som helst. Vi är inne på vecka tre på min meny och har en vecka kvar. 

Den här veckan blev dock lite halvbra. Får korrigera till nästa period. Fisken i tisdags blev bara väl mottagen av två i hushållet. Emil vägrade, lik sin morfars-mor kan jag tänka mig. Jag tyckte inte det blev någon höjdare. 
Kunde min farmor klara sig utan fisk hela livet, så går det nog bra för Emil också. 
Jag tror dessutom att matkostnaderna har gått ner sedan vi drog igång med matlistan. Det blir inga impulsköp och jag köper lagom mycket. Tänker mig för så att datumen håller på de varor jag köper hem. Dessutom har jag planerat in grönsaker nästan varje dag. 
Idag ska det bli Kycklingwook med nudlar och ris, mums!