Årets första Motions OL

27 april, 2016 Av Av helenasahlqvist

Efter jobbet igår drog familjen till Kedjeåsen. Det var där Motionsorienteringen som OK Djerf har på tisdagar var den här veckan. 

Barnen fick starta på korta och lätta banan som var 2,5 km. Full fart blev det. Hade räknat med att Emil skulle gå runt, men inte. Barnen drog iväg och Lina satte snabbaste tid mellan kontroll 1 och 2. 
Emil snabbaste mellan 4 och 5. 
Jag glömde givetvis att sätta på GPS klockan, så den fick jag igång precis innan kontroll två. Hade varit kul att se hur långt man sprang. Det blev i alla fall ca 3 km. 
I mål var Lina trea av de åtta som valt kort och lätt. Emil kom in på fjärde plats tre minuter efter Lina. Kul att se att kunskapen från förra årets orienteringskurs sitter kvar. Kul också att det tyckte det var roligt. Om två veckor bokar vi in orientering igen.