Aprilväder

24 april, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu är det verkligen aprilväder. Sol blandat med snö och regn. I torsdags äskade det dessutom. 
Hann det jag skulle igår. Städade, var en snabbis i Labbsand, hoppade i på Godishuset på hemvägen. Gräddade Wåfflor och Emil fick en kompis efter lunch. 
Jag var ute och snickrade ett lock till en odlingslåda. Ska göra en till, men ville se att den första fungerade. Glömde dock peta ner potatisarna, men det hinner jag kanske ikväll. 
Sen drog jag iväg på cykeln. Blev svängen runt Högåsen, Högeberg och runt Västersjön. Tre härliga mil i sadeln. Hade sån himla tur att jag fick snö på mig när jag var nästan hemma. Det hade nog busat ordentligt efter vägen för det var jätte mycket vatten på vägen vid Lilla Strömtorp. 
Måste träna mer backe. På platt mark går det bra, men efter ett par mil och i uppförsbackarna står det i princip still. 
Ska anmäla mig till seedningslopp i Karlsdag i juli också. För att försöka få dels rutin i skarpt läge och att cykla bland en himla massa människor. Dels för att få en tid så jag kommer i bättre startgrupp i Vasan. Får se hur det går med den saken. Kan vara kul att testa i alla fall. Det loppet är det mycket stig, så det är bara att börja öva. 
Ha en bra söndag!