Längst!

17 april, 2016 Av Av helenasahlqvist

Längsta turen hittills. Har åkt runt tre mil förut ett par gånger, men vill ju försöka öka på det lite. Såg ute en sträcka på Google, mätte upp och drog iväg. Åkte till Dalbäcken som ligger mot Storfors. Bara småväg dit, vilket jag tycker är skönt. Testad även sportdryck för första gången. Kände förra gången jag cyklade långt att krafterna försvann efter ca 1,5 mil. Vet ju inte vad det berodde på, men kan ju vara energin som tagit slut. Jag hade köpt hem en påse med Enervit G sport. Bara för att testa. Är det de serverar under Cykelvasan, så är bra att testa samma innan. Var inte så himla gott, men kan ha gett effekt. Orkade trampa på i platt terräng mot slutet, men tog slut i uppförsbackarna. 
Turen blev på 41 km lite drygt, på under två timmar. Det är jag grymt nöjd med. 
Var på kalas i går kväll och kollade Annikas cykel. Hon har stenhårt pumpade däck. Det har inte jag, så jag ska kolla om det är för lite luft i mina. Blir ju bra mycket lättare att åka med hårda däck mot mjuka. Bra träning alltså. 
Dock får jag fortfarande ont i höger sida av rumpan när jag cyklar. Igår kom det efter tre mil. Vet inte om det är ovana på den sadeln eller något annat fel. Får klura lite på det.
Var på kalas igår kväll för Sandra som blir 17 år idag. Vad tiden går snabbt. Hon fyllde två när jag var med första gången. Var en trevlig kväll.