Full fart

10 april, 2016 Av Av helenasahlqvist

Vissa dagar bara flyger fram. Igår var en sån. 
Micke och Emil drog på Folkrace vid Lidetorp på förmiddagen. Jag passade på att plugga lite. Lina bakade chokladbollar. Pausade plugget och tog en promenad i skogen. Det finns en stig som jag länge undrat vart den leder. Bästa sättet att få reda på det är helt enkelt att gå den och se vart jag hamnar. Så det gjorde jag. Nu vet jag vart den tar vägen och kommer troligtvis springa den flera gånger. 
På eftermiddagen blev det lite pyssel ute. Var på tiden att ta ner ljusslingans som sitter på altanen. Snöpinnarna utmed uppfarten samlades också ihop. 
Sen ville Lina ta en skogspromenad vilket vi gjorde, bara hon och jag. Vi gick rakt ut i skogen, sen följde vi ett vattendrag uppströms. Stannade vid några ställen och lät saker flyta med i vattnet. Det optimala hade ju varit att tälja till barkbåtar, men det får vi göra nästa gång. 
När vi kom hem var det dags för mig att testa min nya cykelsadel. Hade sett ut en liten tur, även här stig och väg jag var nyfiken på. Det blev en mil cykling, ingen rekordtid, men jag försökte trampa på när jag var på asfaltsvägen bara för att se hur snabbt jag kunde köra. Glömde dock kolla när jag laddade in datan i datorn hur snabbt det blev. Får kolla det senare. 
Idag är det friluftsdag vid St. Lysingen. Ska grilla korv och fika. Eventuellt får barnen meta också. Tar med grejerna i alla fall. Det är naturfiskevatten, så då fiskar barn gratis så då behöver man inte planera in att köpa fiskekort. 
Ha en fin söndag!