Lördag 9/4

9 april, 2016 Av Av helenasahlqvist
Eftersom halsen kändes bra igår så blev det löpning. Efter allt regn och på grund av att grannen precis gick ut i skogen med sin okopplade hund, så valde jag att löpa på väg. Det gick riktigt bra. Blev förvånad första gången klockan pep till och visade tempot på första kilometern. Näsa gång den pep blev jag än mer förvånad och då var det bara att bita ihop och försöka hålla tempot hela vägen hem.
Sjukt nöjd och sjukt slut var jag när jag kom hem. Det var bara så värt det. 
Monterade ny sadel på MTBn igår också. Beställde en ny i förra veckan för att den som satt på var för smal. Alla är vi ju olika i kroppen, så att en sadel som sitter på alla cyklar som säljs av en sort ska passa alla är ju inte helt troligt. Eftersom jag inte har en uttalade ”tjejcykel” så var min sadel smalare. Vi tjejer har längre mellan sittbenen i regel och det är dem som ska belastas när man sitter på sadeln.
Idag ska jag ta en lite längre tur och testa min sadel. Hoppas att den är skönare än den förra. Provturen, i jeans, igår kändes helt ok. 
Ha en fin lördag!