Helgens projekt

30 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Helgens projekt var att fixa till rabatten på tomten. Brukar gräva runt kanten på den, men ogräset envisas med att krypa in i rabatten hela tiden.
Har tänkt flera gånger på att jag ska ordna till den och sätta kant på den. Det har bara inte blivit av. Förrän i helgen.

Jag är sjukt nöjd med resultatet. Hoppas att det håller ogräset borta lite mer än förut. Nu gäller det bara att få bort det som redan är i rabatten. Tog bort mycket, men mycket är också kvar. När växterna börjar växa till sig lite ska jag försöka dela dem och då kan jag rensa ur ordentligt.

Nu gäller det bara att hitta växter till de delar som det inte är några på just nu. Att fylla ut så att ogräset inte har en chans är ju det bästa. I höst ska jag trycka ner lite lökar också, så det kommer blomma hela säsongen. Från tidig vår till sen höst.