Sommartid!

27 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Påskafton gick riktigt snabbt. Tog en tur till Jem och Fix för att köpa kantband till en rabatt och fem säckar jord. Har tänkt så många gånger att jag ska fixa rabatten, men det har aldrig blivit av. Igår han jag nästan allt. Har lite finlir kvar bara. Bilder kommer så småningom. 
Det blev Wåfflor på altanen och senare även fika. 
Träningsdags också. Terränglöpning fick det bli. Har ju bara sprungit på väg det senaste halvåret. Att springa i skogen var mycket jobbigare. Kan även bero på att det var stadigt uppför ända upp på Falbergshöjden, 2 km. Fick gå ett antal gånger. Blir en bra värdemätare på utveckling framöver. Totalt blev sträckan fyra kilometer, varav ca en km på grusväg. 
Avslutade dagen med påskmat. Sen var jag sjukt trött. Grävde ju mest hela dagen och kärrade bort torvor och jord, sen löpning på det. Märks ju dock att jag börjat träna, för vare sig grävningen eller kärrningen av jord var jobbigt. Svettigt ja, men inte uttömmande jobbigt. Det var den för ett år sedan. Då blir man extra pepp på att fortsätta slitet.