Onsdag morgon

23 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Och näst sista arbetsdagen den här veckan. Är skönt att det snart är helg igen. Jag har dock haft lyxig mornar den här veckan eftersom det bara är jag som ska iväg. Det är Påsklov och Micke jobbar kväll, så då är barnen hemma på förmiddagagarna. 

Satt och tittade lite på semesteralternativ i söndags. Börjar ju dra ihop sig för sommarsemester. Viljorna går isär lite, så vi får se vad det blir. Norrlandskust skulle jag gilla. Vill dessutom till Flataklocken, Sveriges geografiska mittpunkt. Har velat dit sedan jag fick reda på att den fanns och vart den fanns. 
Lina vill till Lidköping. Där finns bad i sjö och bad i pool. Vi var där en helg i augusti och de gillade det. Emil vill till Gotland, men det blir så omständigt med båt och allt. För att det ska landa på ett vettigt pris så måsta man boka campingpaket. Vi gillar ju att ta det som det kommer, så då vill vi ju inte vara fast på något ställe.
Så hade vi en idé om att åka ut i Europa. Se vart vi hamnar. Dra en repa efter engelska kanalen mot Frankrike, sen över mot alperna. 
Som vanligt är det nog vädret som får styra. Kanske singlar vi slant när vi sätter oss i bilen. 
En gång för väldigt många år sedan var vi på väg till Öland. Vart hamnade vi? Jo Funäsdalen. Det är typ 100 mil från Öland, men ibland ångrar man sig. I de lägena är det skönt att inte vara uppbokad. 
Nej dags att ta tag i den här dagen. Imorgon är det flexdag, så då slutar jag senast kl 13 hade jag tänkt.