Att ta dagen som den kommer

20 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist
Jag fullkomligt älskar oplanerade dagar. Att bara kunna göra det som faller en in, just då. Igår blev det spontantripp till Labbsand med fika packat. Micke och Anders skulle mäta på lite grejer där ute, så vi andra hängde på för att fika lite. Barnen lekte i diket en lång stund. De plockade upp stora isbitar och grejade med lite allt möjligt. 
Solen värmde så gott i perioder, så vi bara njöt. 
Kom hem och åt en relativt sen lunch. Efter den drog Micke och Emil till Käxsundet för att hälsa på i Mickes kompis garage. Där finns massor av amerikanska bilar som Emil tycker är häftiga. Jag passade på att ta cykeln och hälsade på dem. Det blev precis en mil enkel väg. Massor uppför och massor nerför. Ganska bra träningsstäcka måste jag nog säga. Lagom mycket vila inför nästa uppförsbacke. 
Han även med att läsa lite tidning igår. Köpte nya Allt om MTB och det fanns ett träningsprogram inför Cykelvasan. Kan ju inte bli mycket bättre! 
Idag ser det ut att bli en strålande dag också. I alla fall om man tittar ut. Får se vad den här dagen erbjuder. Har inte mycket planer idag heller. Plugga kanske, löpträning någon gång under dagen, städa, ja vi får se.