Onsdagspromenad

18 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Fredag igen! Även den här veckan har rusat iväg. Igår var första dagen jag kom in i studierna ordentligt. Det tar några dagar att ställa om från jobb till plugg. Nu känner jag att många bitar sitter, men jag har fortfarande saker kvar att jobba på. Har fyra timmar idag som vigs till studier, sen bär det av mot universitetet. Känns som ett tag sedan jag var där. Ska bli riktigt roligt. Jag älskar stämningen på universitetet. Det är så mycket kunskap samlat på en och samma plats. Man kan liksom vara säker på att man går därifrån och vet mer än när man kom dit. 
Ovan är lite bilder från onsdagens lunchpromenad. Gick upp på Falbergshöjden. Blev en tur på totalt fyra kilometer. Stundvis bar mark och stundvis djupsnö. En svanflock flög förbi och trumpetade så vårens alla känslor virvlade genom kroppen. 
Översta bilden är ett visitkort från vår granne. Denne roar sig med att göra grenhögar över stigarna i skogen. Har faktiskt ingen aning om varför, men om man river isär dem så bygger han upp dem igen. Precis som en bäver. Försöker man riva en bäverdamm så kan man vara säker på att bävern har reparerat den tills man är där igen. Det har jag roat mig med många gånger. 
Ska tydligen bli sämre väder nu ett tag. Lite synd för det skulle vara härligt att ta sig ut i naturen. Kanske grilla lite korv eller bara ha picknick. Vi får väl se vad helgen har att erbjuda. Tror inte vi har något planerat.