Optiker och löpning

16 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Kom på att jag hade en optikertid bokad igår. Var så säker på att det skulle vara på onsdagen. Tur att jag kom på att den 15:e var igår. Annars hade jag missat den. Glädjande besked att min syn hade blivit bättre. Var ju inget jag förväntat mig, men hade på känn att det ändrats. Har inte sett optimalt på ett tag. 

Passade även på att handla när jag var i stan. Hur lugnt och skönt som helst i affären. Synd att man inte alltid kan handla mitt på dagen. 
Dörren till altanen fick vara öppen hela eftermiddagen. Var över tjugo grader där ute. Jag satt en lång stund och bara njöt i solen. 
Eftermiddagen avslutades med en halvtimmes löpning. Var så skönt att springa på isfria vägar. Riktigt segt på grusvägen som var mjuk, men asfaltsvägen var bättre. Längtar tills jag kan springa i skogen. Det är min grej, att vara helt för mig själv på skogens alla stigar. 
Ha en fin onsdag, ser ut som den blir lika solig och fin som igår.