Det blommar

12 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Vilket härligt väder det var igår! Jag hade inte möjlighet att vara ute och njuta av det, men mår ändå bra av att se solen smälta snön. Micke passade på att åka längdskidor vid Bofallet. Kanske var säsongens sista längdåkning. Vem vet? 
Lade på lock på en av pallkragarna i trädgårdslandet igår. Ovanpå jordgubbarna. Mest för att se om snön smälter snabbare och jorden tinar snabbare i lådan mot i resten av landet. Som syns på bilden ovan så har vi rätt mycket snö fortfarande. Kommer nog ta några dagar innan den är borta. 
Blev ingen träning igår som planerat. Emil hade en kompis här och Lina var på innebandyträning. Får bli träning lördag och sönda istället. Kanske försöker mig på en tur på cykeln. I Linnebäck är vägen snö och isfri. Har jag tur är den det ända upp till Käxundet. Kan ju alltid cykla och kolla. Får vända om det inte skulle fungera. 
Får se hur det blir med det. Ha en fin lördag!