Koll på väder…

7 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Håller koll på vädret varje dag nu. Vill faktiskt inte ha mer snö. Våren får gärna komma. Jag längtar efter Tussilago och snödroppar. Mer fågelkvitter och framför allt solen. 

Tittade på Vasaloppet igår. En folkfest utan dess like. Hejade på Stephan som vi följt i Vinterstudion sedan i november. Helt fantastiskt att han, som är i min ålder typ, står på skidor för första gången i sitt liv och sex månader senare är med och åker Vasaloppet. Han har verkligen bjudit på sig själv i serien ”Stephan på glid”. Finns på SVT om någon missat den. 
Någon gång i livet ska jag också åka Vasaloppet. På skidor alltså. Har varit en dröm sedan jag var liten. 
Hade kalas igår för Emil. Det blev lungt. Barnen lekte. Alltid kul att samla familjen ett tag. Är inte så ofta alla är på samma ställe samtidigt.
Micke längtar efter att rulla runt på husvagnen. Blir väl ett sånt år som vi campar varje helg från början av maj, typ. Vi får väl se hur det blir med det. Siktar på Skövde över Kristihimmelfärd. Där finns det lite att göra för barnen, fint område och mycket MTB-leder. 
Nej, dags för lite jobb. På återseende!