Hipp, hipp, hurra!

4 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Idag är det en stor dag för Emil. Idag fyller han nio år. I några månader nu är det ”bara” ett år mellan barnen. Han har beställt tårta och middag. När barnen fyller år får de bestämma vad vi ska äta. Det blir Dajmtårta till fikat och Våfflor i kväll. 

Var ute och sprang igår. Det gick hyfsat med tanke på väglaget. Där inte gruset var framme, så var det moddigt. Ingen risk för halka vilket var skönt. Tyckte dock att tempot var rätt långsamt. Var tvungen att kika lite på historiken och konstaterade att jag springer ganska snabbt nu. Jag har dessutom krafter kvar när jag är klar. 
Är kanske dags att trappa upp träningen något. Lägga in en dag till varje vecka. I alla fall tills jag kan börja cykla till jobbet. Hade ju tänkt börja cykla nu i mars, men snön vräker ju ner ute och det är isigt, så det får vänta. 
Ha en fin fredag!
”Nu är det fredag, en bra dag, är slutet på vardan….”