Hemmadag

3 mars, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det blev en oplanerad hemmadag idag. Lina vaknade med jätte ond hals, så vi blev hemma. Det gjorde inte mig så mycket, för då hinner jag läsa. 
Först gick jag ut för att skotta undan lite snö. Kom några centimeter igår. Tänkte att det skulle smälta undan bra på uppfarten om jag skottade av. 
Passade på att ta ett par bilder ute. Längtar efter att påta i jorden nu. Har lite planer för våren. Rabatten ska få en ram runt och mer jord och några extra blommor. Vill ha en sån där fin lättskött rabatt, där jorden inte är framme någonstans. 
I trädgårdslandet ska jag vräka ut fröer. Förra sommaren åt åkersniglar upp i princip allt. Nu ska jag inte ge dem chansen. Lättskött ska det vara där med. I sommar ska jag träna, men jag vill ju ha goda grönsaker också. 
Nu blev jag grillsugen också. Har massor av majskolvar i frysen som skulle vara goda att slänga på grillen. I år ska jag inte odla majs. Det får bli nästa år. 
// Helena