Fredagslöpning

27 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår satt jag inne på jobbet och kollade på termometern med jämna mellanrum. Vill verkligen att vägarna blir bara nu så jag kan cykla till jobbet. 

När jag kom hem funderade jag över om det var säkert att springa på vägen utanför. Jag kom fram till att jag skulle försöka i alla fall. Det funkade perfekt. Jag tog det försiktigt på de frusna partierna. Delar av vår väg är gruset framme på, så där var det inga problem. Blev fyra kilometers löpning på helt ok tid. Så jag är nöjd med det.
Idag ska vi till stan och shoppa. Inte direkt favoritsysselsättningen, men ibland måste man. Ikväll ska vi på 2×40 års kalas, så då får vi klä upp oss lite. Ska bli jättekul. 
Imorgon står det korvgrillning på schemat. Det ska bli himla skönt. Ska leta på något bra ställe där det är sol, sen bara njuta. 
Ha en fin lördag!
// Helena