Trött söndag

22 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår var jag trött. Lina och Emil lekte borta med varsin kompis i lördags. När Emil hämtades så ville han och kompisen sova över. De följde med hit. De gick och la sig efter Melodifestivalen, men det blev inte tyst förrän efter klockan elva. Så vaknade de tidigt igår. Jag fixar inte sena kvällar ihop med tidiga mornar längre. Jag har mitt sömnbehov. 

Tränade i alla fall i lördags. Blev en timma på motionscykeln med lite högre tempo. Sen lite styrka med min TRX efter det. 
Igår blev förmiddagen lugn. Kollade skidåkning och bakade en kladdkaka. Den fikades upp tillsammans med glass av oss och svärföräldrarna. 
Fick ett tokryck på eftermiddagen och skruvade ner köksfläkten. Skruvade isär den samma och gjorde rent. Fy vad den var äcklig inuti. Tolv års flott hade samlat sig inne i själva kåpan. Är ju inte direkt ett ställe man kommer åt och kan snygga till. Nu är den i alla fall ren och slangen är bytt. 
Idag blir det jobb. Kanske även en lunchpromenad. Har ingen koll på vädret, så vi får se. Imorgon ska Lina åka buss till Säfsen för att åka slalom. Blir kul för henne. Jag skulle också vilja åka slalom, dock inte i Säfsen, men någonstans. Nästa år får vi försöka ta oss iväg någonstans för att åka. Är sugen på Norge. 
Ha en fin måndag!
// Helena