Långhelg

20 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår han jag göra mycket. Städade nästan hela huset. Handlade när Micke kommit hem och så tog han, jag och Emil en promenad. Gick lite nya vägar och det var tur att det varit kallt. På vissa ställen tog vi oss över stora områden med vatten som frusit. Alltid spännande att se nya ställen. Tog dock sin lilla tid att ta sig dryga 3 km. 
Gick hem och åt en stor tallrik med glass. Efter det gick Lina och jag ut för att bygga en snögubbe. Blev nog bygdens finaste. Det är en snögubbe med Hawaiikjol. En hula-hula gubbe helt enkelt. 
Nu blev helgen en dag längre, så det känns som söndag idag. Det är bara att njuta. Får se vad helgen har att bjuda på. Korv finns i kylen, ifall vi skulle få för oss att hitta något ställe att grilla korv på. 
// Helena