Lunchpromenad

18 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist
Igår bestämde jag mig redan på morgonen. Jag skulle gå ut på lunchen. Jag sitter still på tok för mycket på dagarna. Rör mig bara från skrivbordet till kopiatorn typ. Det måste det bli ändring på. Det behöver ju inte bli en promenad på en timma. En liten sväng räcker ju faktiskt. Igår blev det 1,7 km. Solen sken bakom diset och det var nästan vindstilla. En mössa hade varit skönt, men jag överlevde. Få se om det blir träning ikväll. Jag hoppas det, men det beror på hur kroppen känns. Just nu känns det som om en förkylning inte riktigt bryter ut. Kanske bra att pumpa ur systemet ett tag så förkylningen kommer. Har jag tur så kanske träningen har motsatt effekt och gör mig piggare. 
Ja, ja, vi får se. Först ska fylla den här dagen och njuta av den. 
/ Helena