Ta mig tillbaka…

17 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist
Nu när vintern håller oss i ett fast grepp är det skönt att se tillbaka en aning. Tänka sig tillbaka till december och vår härliga vecka på Gran Canaria.
Nu har vi bestämt oss för att åka igen till vintern. Det blir samma vecka som sist, men vi byter destination. I år kommer vi åka till Maspalomas istället. Detta för att komma närmre en ordentlig strand. Jag saknade strandbadet sist vi var iväg. Jag tycker det hör till att bada i havet när man är utomlands. De gånger vi tog bussen till Playa del Ingles var det så skönt. Nog för att vi nog hade riktigt tur med vattentemperaturen. Vattnet i havet var bra mycket behagligare i temperatur än de uppvärmda poolerna. 
Valet den här gången stod mellan Puerto Rico och Maspalomas. Det fick bli Maspalomas som drog det längsta strået då vi hittade ett vettigt hotell med Allinclusive. Dessutom är det mer eller mindre plan mark ända till havet drygt 1 km från hotellet. 
Så nu har vi något att se tillbaka på, men samtidigt något att se fram emot. 
// Helena