Lugn morgon

16 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Fick bli sovmorgon idag. Kanske resten av veckan också. Vi får se. Förkylningen, som jag tyckte var borta i söndags, kom tillbaka igår. Jag var jätte trött från lunch till jag gick och lade mig. Ömmade i ryggen också, som det brukar göra när något är pågång i kroppen. Hade utöver det grym träningsvärk i delar av överbenen och i vaderna. Jag gissar att jag spännt muskler i lördags som jag aldrig använt. 

Vaknade utan träningsvärk nu på morgonen. Förkylningen får vi se hur det är med, men det känns rätt ok nu i alla fall. Är ju så himla många som är/varit sjuka, så inget konstigt om jag också blir det. 
Ska äta frukost med barnen om några minuter. Väntar bara på ett kokt ägg. Sen bär det av mot skola och jobb. Roligare än så blir det inte idag. Är ju dessutom svinkallt ute igen. 
Våren får gärna titta hit nu. Jag vill kunna cykla till jobbet. Har nämligen planer på att göra det. Så jag är tränad och klar när jag kommer hem. Ska leta reda på en lagom slinga att åka hem på bara. Vill att det ska bli över två mil. 
Ha en fin tisdag!
/ Helena