Träningsvärk

14 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist
Vaknade med träningsvärk idag. Skön pina om jag får säga så. 
Eftersom jag hade lite känningar i halsen igår, så blev det styrketräning. Var i och för sig ganska jobbigt det med, men inte på långa vägar så ansträngande som löpning eller cykling. Gjorde sju olika övningar. Tolv repetitioner och tre set av varje. Fick nog med stora delar av kroppen. Körde med min hemgjorda TRX. 
Pluggade några timmar och kollade skidåkning som planerat. Sen var jag sugen på en promenad i snöfallet. Gick ut i skogen och letade mig upp på ett berg jag varit på ett par gånger tidigare. Lite svårare när marken var täckt av snö, men till slut hittade jag. Skönt att vara helt ensam i skogen. Då njuter jag ordentligt. 
Promenaden tog en timma och sen kom barnen hem. Precis efter det kom även Micke från rallyt.
Idag väntar mer skidåkning på tv. Har inget annat planerat, men ska nog sätta mig på motionscykeln ikväll. Halsen känns bättre, så det är bara att gasa vidare.
Trevlig söndag!
/ Helena