Torsdag

11 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Snart är det helg igen. Det går fort nu känns det som. Dagarna bara flyger iväg. Det känns ganska bra, för då kommer vi snabbt närmre våren.
Anmälde mig till Kilsbergen Trailrun i förrgår, så nu har jag ett lopp till att se fram emot. Har ju tävlat massor i terränglöpning när jag var liten, så det ska bli kul att göra det en gång till. Har ingen målsättning annat än att försöka ha kul.
Cyklade igår och passade på att se ett avsnitt ”Där ingen skulle tro att någon kunde bo”. Det blev ett lugnt pass på 40 min och ett tempo runt 19 km/h.
Börjar känna lite träningsvärk i mage och ben efter test av min hemgjorda TRX. Tränade ju inte riktigt, utan testade bara några olika övningar. Ska försöka träna igenom kroppen någon dag och se vad som händer. Har hittat övningar på nätet och ska försöka påta ihop ett litet program av det.

Ha en fin torsdag!

// Helena