Mitt liv som hund

8 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Efter frukost igår undrade Micke vilka som ville med till Paddtjärn. Det slutade med att hela familjen gick iväg. Jag packade matsäck och Micke fixade lite stickor att tända en brasa med. Hade inte räknat med fint väder, men solen tittade fram och vi fick en härlig promenad utan en enda sur min. 
Började gå och hann inte många meter förrän Sotis jamade högt bakom oss. Skrämde iväg honom, men helt plötsligt var han med oss igen. Vi tänkte att vi går på, så hakar vi av oss honom. Det var bara det att han inte hade en tanke på att släppa oss ur sikte. Han knallade på bakom oss och jamade högt. När vi kommit en bra bit på Kyrkvägen upp mot Paddtjärn var det bara att stanna och vänta in honom. Vi ville inte att han skulle tappa bort oss där. 
När han väl kom ikapp, så slutade han jama och följde oss glatt ända fram till tjärnen. 
Fixade brasa, fikade och Lina grillade Marshmallows. Sen bar det av hem igen med katten efter. Väl hemma ramlade han inhop på hallgolvet en stund innan han gick för att fylla på med mat. Dryga fem kilometer blev turen, så undra om han vaknar med träningsvärk i dag. 
Såg på skidåkning efter lunch och åkte efter det iväg till Sportringen för att se om det var något jag behövde. Fick presentkort när jag fyllde år och butiken ska byta kedja, så det var dags att handla lite. Köpte ett par cykelhandskar utan fingrar. Det kommer till användning i vår och sommar. 
Resten av dagen satt jag och läste om IFRS. Känns skönt att jag är så bra med vad gäller litteraturen inför nästa tenta. 
Snart drar jag till jobbet. Ha en fin måndag!
/ Helena