Helg!

6 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist
Äntligen lördag igen. Den här helgen har vi inga planer över huvud taget. Är ganska skönt. Micke är visserligen och jobbar lite extra, men min kalender är tom. Ska bara träna någon gång idag och jag hoppas att det blir löpning. Kanske rentav intervaller i skogen. Gillar skogslöpning bäst. På smala mjuka stigar. 
Jag är grymt sugen på att anmäla mig till loppet ovan. 14 km terräng varav halva vägen på Bergslagsleden. Jag tänkte på det i augusti som var, men sen anmälde jag mig till Cykelvasan och så försvann det ur tankarna. Loppen är ju bara några veckor från varandra, men jag borde nog orka. Det är ju alltid roligare, tycker jag, att ha ett konkret mål med träningen. Det här är ett bra mål. Jag kan påverka utgången, det finns ett tydligt datum för när målet ska vara nått och det är tydligt vad målet innebär. 
Det skadar ju inte att tävlingen dessutom är i Ånnaboda som inte är så himla långt bort. Camping finns det där också vilket Micke verkade gilla. 
Får se hur det blir med det. Ha en fin lördag!
/ Helena