Inne-träning inte min grej.

4 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Diagram från min profil på FunBeat
Oj så tråkig läsning. I alla fall det översta diagrammet. Hela fem timmar har jag ägnat åt motionscykling senaste månaden. Nu vill jag faktiskt ut och röra på mig istället. Jag är ingen inne-tränar person. Jag vill andas frisk luft när jag rör på mig. Känna vinden bita i kinderna och känna hur marken förändras under hjul och fötter. 
Hur bra motionscykling än är, så lär ju andra muskler arbeta när man cyklar ute. Alla de muskler som har med balans att göra. Dessutom får hjärnan tänka till lite. Man måste vara vaksam och väja för hinder. Se vägval i tid och parera för vinden. 
Det andra diagrammet är desto roligare att kolla på. Där syns tydligt att jag kom på det. Kom på att det var dags att röra på sig mitt i semestern. Det är ett av de bästa valen jag gjort på länge. 
Ska bli kul att se vad kurvan får för lutning framöver. Starkt uppåtgående kan jag tänka mig.
// Helena