Sällskap

3 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Sällskap i träningen

Att sitta länge på motionscykeln kan ju vara rätt trist. Det händer ju liksom ingenting runtomkring. Ska jag köra ett tufft pass så har jag gärna musik i öronen. Det är lättare att inte slå av på takten då.
När jag ska köra ett lugnare pass, som det jag gjorde igår, så ser jag gärna på tv. Eller snarare Play-tv. Vi har Boxer som tv-leverantör och deras nya app Boxer Play är kanon. Antingen kan jag se på tv, eller också finns massor av Play-program samlade på ett och samma ställe.
Igår såg jag starten av Marcialonga. Beundransvärd skidåkning. Sju mil i terräng med bara stakåkning. Jag fattar inte hur de orkar ta sig uppför alla backar utan fästvalla.
Smidigt var det att cykla i alla fall och jag hade kunnat sitta längre. 
// Helena