Matlådor

2 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Har funderat kring det där med matlådor i några dagar. Jag äter nästan alltid matlåda på jobbet. Problemet är bara att laga mat varje dag som passar i en låda och som smakar bra att värma. Vissa saker är gott att äta en gång på några veckor. Andra saker är gott fler gånger i rad. 
Igår passade jag på att handla hem mat för fem middagar med matlådor. Tänkte att jag gör rejäla omgångar så det blir några lådor i frysen. Då har jag mat i ett par veckor och behöver inte tänka varje dag på att det ska räcka till matlådor.
Igår fick det bli en köttfärsgratäng som jag hittat recept på på Ica. Potatisen som blev över gjorde jag mos av. Tror det är lättare att frysa mos än potatis. 
Idag får vi se vad det blir. kyckling och ris eller en Lasagnette. 
// Helena